Overnachting

Als deel van onze eventorganisatie kunnen we helpen zorgen voor de overnachting bij uw event. We werken hiervoor samen met enkele hotels als partners. Zowel hotel Mercure Antwerp City Centre en hotel August zijn op wandelafstand van THE MILLS. Mercure is een business hotel dat kamers aanbiedt aan democratische en correcte prijzen (125 euro /nacht). Hotel August (+/- 300 euro / nacht) is met haar luxe dan weer een echt verlengde van THE MILLS, waarmee je geniet top notch vergaderen en nadien van top notch overnachten.

Er zijn ook verschillende boutique hotels in de buurt van THE MILLS zoals bijvoorbeeld Cabosse Suites & Spa in de Sanderusstraat (enkel voor kleiner gezelschap) en het trendy hotel Yust Antwerp.

Hotel august

Uw team laten overnachten tijdens een meerdaagse maakt dat er meer ruimte is om even volledig te unpluggen, én verhoogt de focus.

Cabosses Suites & Spa

Yust Hotel

Mercure Hotel

Deze partners kozen wij voor u

Vraag Naar onze formules

Bent u op zoek naar een eventlocatie met full service eventorganisatie in Antwerpen? Heeft u vragen ​over onze werkwijze, wenst u een offerte te ontvangen, of bent u mogelijk één van onze nieuwe partners? Vertel ons meer, wij zijn benieuwd!

Contacteer Claudia om een offerte aan te vragen - vergaderzaal huren in Antwerpen - THE MILLS

Claudia signature - vergaderzaal huren in Antwerpen - THE MILLS.png

 

THE MILLS logo